close

tecunosc.ro este o platformă de rețea socială. Cu noua funcție, utilizatorul poate posta, fotografii, filme, idei.Utilizatorul înregistrat are propriul blog și forum, propria bibliotecă de cărți în format electronic și poate face schimb cu alți utilizatori.

Ionel Neculai Dârjan
21

Up next

Sophia robotul face primii pași
12 Apr 2018
Sophia robotul face primii pași
Tom Tom · 1111 Vizualizări

What is an SSL certificate? | GoDaddy

12 Vizualizări
In Other

Aflați ce este un certificat SSL și cum crește încrederea vizitatorilor în site-ul dvs. Web. Poate ajuta chiar și în clasamentul site-ului dvs. pe Google! Aflați mai multe (și obțineți propriul sigiliu al site-ului SSL)

Securitatea este o afacere importantă pentru toți cei care fac afaceri pe web. Aflați cum puteți păstra clienții și compania dvs. în siguranță cu un certificat SSL.

Ați observat vreodată că unele adrese web încep cu "http", iar altele încep cu "https?" Diferența este că "https" înseamnă că site-ul are securitate SSL.

SSL înseamnă Secure Sockets Layer. Este o tehnologie care păstrează informații delicate, cum ar fi cardurile de credit, numerele de securitate socială, numele de utilizator și parolele din mâinile infractorilor cibernetici.

Cum? Prin criptarea - sau scramblerea - datelor în timp ce trece între site-uri web și servere web, păstrând-o de interceptare. Odată ce ajunge la destinatarul destinat, acesta este necriptat.

Gândindu-vă că nu aveți nevoie de SSL pentru că nu vindeți chestii online? Mai gandeste-te. Certificatul dvs. SSL îi spune vizitatorilor că sunteți proprietarul legitim și verificat al site-ului dvs. Arătând că sunteți serios de securitate este o modalitate foarte bună de a câștiga încredere.

Pentru a adăuga SSL pe site-ul dvs., pur și simplu instalați un certificat SSL. Când site-ul dvs. are SSL de la GoDaddy, în bara de navigare a clienților dvs. apare o pictogramă de lacăt, precum și "https", pentru a arăta că informațiile pe care le trimit sau le primesc de pe site-ul dvs. sunt sigure de hackeri.

De asemenea, puteți adăuga pe paginile dvs. un sigiliu pe site-ul SSL, pentru al face mai evident vizitatorilor că le-ați luat înapoi.

Și, bonus! Un certificat SSL poate îmbunătăți clasamentul dvs. în rezultatele căutării. Google și alte motoare de căutare recompensează site-urile web securizate pentru a încuraja toți proprietarii de site-uri să se îmbarce.

Nici o afacere nu este prea mică sau prea nouă pentru a-și proteja clienții online și reputația de afaceri cu un certificat SSL.

#SSL #SSLCertificate #WebSecurity #GoDaddy

Afișați mai multe
0 Comentari sort Sort By

Facebook Comentarii

Up next

Sophia robotul face primii pași
12 Apr 2018
Sophia robotul face primii pași
Tom Tom · 1111 Vizualizări